divendres, 30 de setembre de 2011

Google Chrome

Google Chrome és un navegador web, que ens permet tenir pestanyes fixes. Té una millora en la velocitat, comparant amb els altres navegadors. Evita missatges publicitaris mentre estic treballant amb una web, i a més a més, trobo que és un navegador molt organitzat i ordenat. 


Per poder tenir unes pestanyes fixes en el nostre navegador, és tan senzill com anar clicant + fins que apareix a la barra, i amb el botó dret clicar l'opció Fixar pestanya. D'aquesta manera, et pots ordenar la capçalera del teu navegador segons la teva recerca i evitar escriure totes les webs cada vegada.

Una nova avantatge, és que ens permet tenir extensions. Amb això, vull explicar que pots tenir a través del teu navegador icones. Aquestes extensions, poden ser jocs, eines de treball, entre d'altres. Per poder tenir-les, has d'anar primer a la clau anglesa que ens surt a la dreta del navegador. Un cop allà, anar on posar eines/ herramientas i a partir d'allà anar a extensions. On apareixeràs a una nova pàgina i allà té les descarregues segons el teu interès.


Un exemple d'extensió, podria ser el Twit this és un sistema que possibilita que les nostres visites enviïn missatges a Twitter recomanant alguna de les entrades del nostre blog. Per finalitzar l'entrada del Google chrome, ús explicaré potser una de les avantatges que té el navegador. Potser moltes persones m'ho agrairan. 

Els bookmarklets, és com la paraula que ens ajudarà a traduir qualsevol pàgina de internet sense tenir que anar algun programa de traducció. Un cop has posat la paraula bookmarklet al google, entraràs en la pàgina de botons de traducció, i allà t'explica com as d'afegir l'idioma que vols a la barra d'eines. Aquesta aplicació, permet traduir la pàgina quan vols, i a més a més, si no vols traduir-la, pots passar per sobre de la paraula que no entens i és tradueix tan sols la frase que estàs a sobre. 

Opinió:

Personalment, aquí m'agradaria explicar-vos, que el google Chrome és un navegador que de moment encara no tinc cap queixa. A més a més, pels que prefereixen un navegador en català també tenen la possibilitat (Google Chrome Català). 

Recomano, que tots els que utilitzeu aquest navegador tingueu unes pestanyes fixes, les quals t'estalvien temps i et permeten tenir una activitat constant ordenada per l'odre d'interès. La meva és aquesta:
Finalment, ús recomanaria que féssiu ús dels marcadors, (barra de marcadors), vindria a ser com les pàgines preferides, esta bé tenir-les ordenades amb carpetes sota de la barra de recerca. I aquesta barra, és fa a través de la clau anglesa fer clic a marcadores. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada