dimarts, 18 d’octubre de 2011

Comunicació Oral, Escrita i Digital

COED: és una matèria que l'entenem com un instrument per pensar, entendre i expressar el món, el jo i els altres. Així doncs, amb aquesta assignatura, es pretén que els alumnes, dominin de manera satisfactòria l'expressió oral, escrita i audiovisual. Per poder tenir una bona comunicació tant en la seva vida universitària, com posteriorment en la seva vida professional.

En una de les sessions petites de COED, vam treballar amb articles. Aquesta sessió, consistia en posar-se en grups i fer una síntesis d'un dels articles que ens donaven. 

Articles que és van repartir per la classe:
  • BOSCH, E. (2003). Educació i vida quotidiana. Històries breus de curta durada. Vic: Eumo Ed.
  • PAGÈS, V. (1998). Un tramvia anomenat text. El plaer en l'aprenentatge de l'escriptura. Barcelona: Ed. Empúries.
  • SERRANO, S. (2003). El regal de la comunicació. Barcelona: Ed. Ara Llibres.
  • TORRALBA, F. (2006). Sobre l'escriptura. Barcelona: Blanquerna, Tecnologia i Serveis.
  • TUSON, J. (2001). Una imatge no vam més que mil paraules. Barcelona: Ed. Empúries.

La comunicació, és el principal mitja per aconseguir ser persona. A través d'ella, crec que aprendrem a ser i actuar com a persones. I gràcies a ella, podrem aprendre moltes coses que ens faran falta per desenvolupar el futur de cada persona. 


Opinió:

Per concloure, he de comentar que aquesta va ser una de les primeres sessions de COED, no havia treballat mai amb cap de les noies del grup. Però, he de dir que ens vam sortir força bé. Ens va tocar l'article de Serrano. Primerament, vam extreure les idees principals que anàvem trobant, més endavant, les varem apuntar en un paper. Finalment, una persona del grup, la va passar a ordinador i la va penjar al usuari. 
Per acabar, m'agradaria esmentar, que amb aquesta sessió vaig començar a veure cap on anava l'assignatura, vaig aconseguir deixar la vergonya fora de l'aula i expressar-me tal com sóc jo davant les meves companyes.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada