dimarts, 4 d’octubre de 2011

Google reader

El Google Reader, és un lector de RSS i àtom. Permet organitzar i accedir ràpidament des d'una interfase Web, a totes les noticies de les pàgines configurades en el sistema que suporten.


El Google reader té unes característiques:

- Compartint: Les noticies i elements nous d'interès, es poden enviar per part de l'usuari, i poden ser compartides de diverses formes: una opció, és seleccionar i enviar per correu, aquesta opció utilitza el compte Gmail per enviar els elements seleccionats, la següent opció, és un espai anomenat Elements Compartits, aquí de la mateixa manera que els elements destacats poden ser seleccionats i enviats a una pàgina única per usuaris de l'estil del Blog, on s'actualitzen els elements seleccionats.

- Organització: Existeix una opció per destacar alguns elements desitjats, mitjançant la selecció de l'estrella a l'esquerra dels elements. Aquestes noticies de les subscripcions, és guarden per futures revisions. Noves actualitzacions, l'usuari pot buscar entre les seves subscripcions elements nous i antics per consultar.Cal i és important, la icona RSS per afegir la informació en el Google Reader.


Per ampliar una mica que significa aquest icona, ús diré que s'utilitza per distribuir la informació actualitzada, freqüentment als usuaris que s'han subscrit a la font de continguts. El format permet distribuir continguts sense la necessitat d'un navegador, utilitzant un software dissenyat per llegir aquests continguts RSS.Opinió: 


Recomano utilitzar el Google Reader, perquè per a mi suposa grans avantatges degut a que podem recol·lectar la informació necessària, és a dir, no cal llegir-nos tots els diaris, ni blocs, etc. Perquè poden tenir el Google Reader el que ens fa, és un recull de les informacions que volem. Per exemple: totes les noticies que surtin sobre educació del diari Ara o la part de cultura de la Vanguardia, etc. Sempre s’anirà actualitzant si hi ha més publicacions.


Perquè ús feu una idea de com és la pàgina de Google Reader, ús presentaré la meva, amb els temes que a mi m'interessen: 
Vídeo: és una guia de com fer funcionar el Google Reader. No és un vídeo fet per mi, però he mirat bastants al YouTube per recomanar-vos algun i aquest estant amb espanyol. Ús el recomano perquè més o menys tingueu una idea per encaminar-vos. Tot i així, ús animo a que sigueu vosaltres mateixos els que aneu descobrint com funciona i espero que l'utilitzeu bastant per estar actualitzats en la informació més actual. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada