dissabte, 15 d’octubre de 2011

Prezi

Prezi, permet a qualsevol persona que diagrami una idea sobre un simple tovalló, pot crear i realitzar presentacions espectaculars no lineals i amb connexions entre diferents presentacions, fer zoom en els detalls, i ajustar el temps sense la necessitat d'eliminar diapositives.


Els passos per crear una presentació PREZI són els següents:

  1. Inscriure't a Prezi.
  2. Comprendre el concepte per crear la teva primera presentació.
  3. Crear la presentació.
  4. Aprendre aspectes més difícils .
  5. Compartir les teves presentacions amb qui tu desitgis.Aquesta imatge, és el menú del prezi. A partir d'aquí inicies la presentació per on tu vulguis. 
A la imatge de la dreta, trobem una de les branques del menú. Aquesta branca, és la d'inserta, on ella ens deixa inserta en la presentació vídeos, imatges, mapes conceptuals, etc. I es poden inserta ja sigui des de internet com des de les pròpies carpetes de l'ordinador. 

Tot seguit, en la imatge de l'esquerra. Trobem un subapartat de la part d'inserta. On aquesta opció, el que et permet. És afegir fletxes, formes, et permet subratllar paraules, entre d'altres opcions més petites. D'aquesta manera et permet mantenir una presentació original i ven indicada. En tercer lloc del menú, trobem un apartat que ens permet englobar els aspectes. D'aquesta manera, podràs aconseguir una presentació molt ordenada i organitzada. A més a més, et permet englobar-los donant-li l'estètica que l'usuari vol o li és més convenient. A continuació, tenim l'opció que ens permetrà que la nostra presentació vagi sola. Amb això, vull dir, que a cada element li indicarem un numero i s'establirà un ordre coherent segons el camí que vols dur la teva presentació. Fins i tot, per acabar o per començar, tenim l'opció de fer una fotografia a tota la presentació. D'aquesta manera ens pot servir, per poder fer unes conclusions englobat el treball complert. 
Per finalitzar el menú, aquest programa ens permet personalitzar la presentació. A través, de diferents colors, ja siguin més foscs o més clars. D'aquesta manera, ens permetrà donar una serietat o no a la presentació. També, ens ajudarà a fer-la més nostre, és a dir, més personalitzada. 
 Per acabar, ús deixo aquí un vídeo que vaig trobar força interessant, ja que és un exemple de presentació. Opinió: 

Personalment, crec que ha sigut un gran avenç per poder fer presentacions i portar-les a uns altres nivells, per tal de ser tu el protagonista, però en tot moment penso, que el Power Point és un programa molt elegant per fer presentacions ja que es veu molt més ordenat que el Prezi. Però, que penseu vosaltres ?
Per concloure l'entrada, simplement ús deixaré aquí uns treballs que vaig anar fent jo amb els prezi. On a més de tenir més exemples, podreu veure la meva millora en cada una de les presentacions. 


Exemples: 


    Cap comentari:

    Publica un comentari a l'entrada