dimarts, 22 de novembre de 2011

Identitat i territori

Avui dia 22 de Novembre, a COED, hem fet les presentacions orals. Les presentacions havien d'anar vinculades amb una identitat i un territori.

Personalment, era el primer cop que feia una exposició oral davant de tantes persones. La Cristina i jo, estàvem completament nervioses. El tema que hem presentat ha sigut sobre "EL MÓN DEL LLAPIS", entre les dues ens hem anat relaxant amb les mirades i amb les mirades de la gent. Crec que ens ha sortit força bé, ja que durant la nostra exposició hem intentant captar l'atenció dels receptors. Al finalitzar, he preguntat alguns companys i   m'han dit que era un tema completament original, per tant la Cristina i jo hem realitzat un dels objectius de la nostra exposició.

Al llarg de la sessió de COED i GITIC, hi han hagut moltes presentacions. Unes molt originals com les noies que han exposat "EL JOC DEL GO", en canvi les altres potser han estat temes poc originals, però si més no, sempre agrada escoltar-les i saber-ne més. Com per exemple, el territori dels "MISSATGES SUBLIMINARS", entre d'altres.

En tot moment, els receptor no només escoltaven, sinó que, la seva feina durant les dues hores era anant prenent nota i fent una valoració de les exposicions.Aquí ús deixo un prezi de la presentació de la Cristina Serrano i la meva, per si voleu fer-li un cop d'ull.
Opinió: 

Per concloure, vull remarcar el que he aprés durant aquestes presentacions. Una de les coses que més he après i m'ha interessat, ha sigut l'exposició del GO. També, he après a millorar alguns aspectes sobre "Com parlar en públic", ja que les exposicions que havia fet fins ara, eren davant de poca gent i no tenien gaire importància.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada