dimecres, 28 de desembre de 2011

Conclusions de GITIC

Finalment última entrada, per concloure tots els aspectes tractats en  aquesta assignatura. Com heu pogut observar, ha sigut una assignatura basada en l'aplicació de les noves tecnologies a les aules. Personalment, he trobat l'assignatura molt interessant en tots els aspectes, he aprés coses noves  i nous programes que potser abans no hagués conegut. 

M'agradaria anima a tot futur mestra o a qualsevol educador a que fessin servir les noves tecnologies a l'aula. Com estudiant d'educació primària, he pogut arribar aprendre coses realment interessants, i penso, que he fet tard alhora de conèixer-les. Potser, hagués sigut millor conèixer-les quan estava a l'escola, hauria experimentat amb noves coses i a lo millor les meves eines de treball haguessin canviat. 

Per concloure, afegiria que tot mestra ha de ser conscient del món en el que està. És a dir, que  tota mestra a d'obrir els ull i adonar-se'n que esta al segle XXI, que les tecnologies estan en un camp d'evolució, i que cada vegada més els alumnes aprenen més ràpid sobre aquest camp. Per tant, si un mestra, no sap tot el necessari sobre les tecnologies, no podrà ensenyar-les i per tant serà un mestra tradicional. I en aquest aspecte, haurien de canviar i ser persones de la Nova Escola. 

Per acabar les entrades, m'agradaria que ús miréssiu més atentament, l'entrada realitzada sobre el Google Chrome, degut a que, és un navegador que porta més avantatges que els que teniem anteriorment. I el del Prezi, perquè és una de les eines de treball que he conegut aquest semestre i m'ha agradat molt. L'he trobat interessant, nova i m'ha agradat experimentar per mi sola. Penso, que és una manera d'entrar en el món de les tecnologies dins les aules. En general, preferiria que ús miréssiu tot el bloc, penso que tothom pot aprendre noves coses. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada