divendres, 16 de desembre de 2011

Google Site

Site, és una aplicació gratuïta de Google. Que permet crear un lloc web d'una forma senzilla, seria com editar un document. Un dels avantatges, és que els usuaris poden reunir en un sol lloc i d'una manera ràpida, informació variada com ara vídeos, calendaris, prestacions, arxius, entre d'altres. A més, permet compartir la informació amb facilitat, veure-la i editar-la per un grup de col·laboradors o amb tota la seva organització.

Característiques principals: 

  • Fàcil creació de pàgines.
  • No requereix codificació HTML.
  • Plantilles de disseny disponibles.
  • Fàcil maneig de fitxers.
  • Fàcil creació de contingut multimèdia.
  • Creació de pàgines d'empleats, projectes, etc. 

Com crear una Site? 

És tan senzill, com crear un Google Docs. Et trobaràs en las mateixes situacions, només emprant la paraula "crear", ja s'obrirà un formulari on hauràs d'escollir la plantilla, indicar quin títol vols per la teva pàgina web, etc. 

Un cop omplert el primer formulari, ja tindràs la web. Però, cada vegada que vols crear una nova pàgina, hauràs de seguir els passos i a partir d'allà aniràs formant poc a poc la teva pàgina.

Aquí ús ensenyo un exemple fet pel meu grup de treball del Bon comunicador

Opinió:

Crear una pàgina web, pot ser molt interessant i divertit. Crec que tenir una site, pot ser una manera de no deixar mai les noves tecnologies. Parlant en l'àmbit educatiu, crec que és important, ja que els nens poden fer projectes i presentacions de l'escola de forma original, és a dir, normalment a les escoles només és fan presentacions amb el Power Point, però crec, que si coneixen eines com aquestes, les seves maneres de treballar serien originals i anirien entrant i descobrint el món de la tecnologia. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada