dijous, 15 de desembre de 2011

Publicació digital

A processos educatius II, ens han fet ajuntar-nos amb grups i fer un treball titulat "És un bon comunicador?".

El treball, tracta sobre un seguiment a una persona. És un treball, el qual ens el van explicar un mes abans de fer les presentacions. Aquest treball, com he dit abans consistia en fer un seguiment, aquest, s'havia de fer alguna persona que el grup consideres que fos un "Bon comunicador". En aquest treball, el que demanaven era aplicar recursos multimèdies, i a més a més, buscar la persona indicada per poder argumentar bé, el perquè el consideràvem un bon comunicador. 

Ara que ja sabeu més o menys de que tractava el treball, ús vull dir que el meu grup i jo, vàrem estar seguint durant un mes el senyor Ferran Monegal. El treball va ser molt complicat ja que primerament el grup no coneixia aquest personatge, bé tan sols el coneixia un membre del grup. A partir d'escollir Ferran Monegal, ens vàrem posar en marxa per valorar si era un bon comunicador. Nosaltres, el vàrem considerar què és un bon comunicador, perquè compleix aquests objectius.


1. Informa.
2. Entretén.
3. Convenç.
4. Motiva.
5. És creatiu.
6. És organitzat.
7. Carismàtic.
8. Natural.
9. Tranquil.
10. Directe.


Aquí ús deixo tots els estris que hem anat utilitzant per seguir-lo, a més a més, ús deixo tot el que hem anat creant per fer la nostra presentació. Finalment, dir-vos que d'aquesta manera també el podreu seguir vosaltres. BLOC I WEB

Opinió:

Per concloure l'entrada, afegiré el que m'ha semblat a mi Ferran Monegal. Personalment, el considero un bon comunicador. I com he dit, ha complert tots els objectius proposats per la teoria "de que és ser un bon comunicador". Finalment, aquest treball. Ha sigut una de les manares per aplicar molts recursos multimèdia, a més a més, és una manera per preparar una exposició oral sobre un tema que hem estat treballant al llarg d'un mes. Per acabar, cal dir que en aquesta exposició amb el meu grup vàrem aplicar grans consells que ens van donar el llibre com parlar bé en públic. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada